Preview Mode Links will not work in preview mode

En podd om Vertel, Odoo och fri programvara. Vi pratar om affärssystem, integration, CRM och att jobba som systemutvecklare på Vertel.

Jan 3, 2022

Ulrika Jansdotter jobbar som projektledare på Vertel med Odoo. Hon berättar om sitt arbete som konsult på Arbetsförmedlingen i Stockholm.


Dec 27, 2021

Simon Rundstedt är systemutvecklare inom Odoo på Vertel i Göteborg. Han berättar varför Vertel lockade och hur det är att jobba som konsult hos kund.


Dec 20, 2021

Haze Lidman är systemutvecklare på Vertel. Hon flyttade från Kina till Sverige för tre års sedan. Idag har hon lärt sig språket, lärt sig systemutvecklarjobbet och blivit förälder. Haze berättar hur det fungerar att ha ett litet barn samtidigt som hon jobbar och varför Vertel lockade som arbetsgivare.


Dec 13, 2021

Fredrik Arvas jobbar som scrummaster på Vertel. Han berättar om styrkan i Odoo och på vilket sätt det är ett system för hela företaget.


Dec 6, 2021

Daniel Eriksson berättar om sitt jobb på Vertel och hur Odoo är den röda tråden. Du får veta varför Daniel jobbar på Vertel och hur han ser på framtiden.